Sledujte nás:

Datum registrace: 31. 08. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

madridacka

Sebekoučink

Zahájení: 03.01.2020
Ukončení: 27.03.2020
Cíl: Zhubnout

0 %
0 kg 2.7 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Váš cyklus již skončil. Před archivací si zkontrolujte vyplnění cílové váhy, zpětně doplňte chybějící data. Cyklus bude automaticky archivován dne 30.03.2020. Pokud chcete ihned pokračovat s novým cyklem, archivujte stávající cyklus tlačítkem Prodloužit.

Získané body

Tento měsíc: 406
Celkem: 44567
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: -1013.71 km
Kolo: -365.50 km
Cvičení: -4 h -35 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

madridacka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Výzva č. 11 - Ryba je můj "milenec"

17. 03. 2018

Ryba není můj kámoš, ryba je můj milenec. Já dokáži ryby a další mořské živočichy jíst každý den a na všechny způsoby, Studené i teplé, Uzené, pečené, grilované, naložené, sterilované, marinované, s kostmi i filetované.

A takto pobíhá můj týden.

Pondělí

Všímavě jím v kanceláři fenykl s pomerančem, pstruha lososovitého a brambor. U mikrovlnky mi kolega rybář vysvětlil, že se ve skutečnosti jedná o pstruha duhového, vykrmeného granulemi obarvenými karotenem, který ovlivní barvu masa,  do větší velikosti a "obéznosti", takže títo pstruzi mají i více tuku. Název pstruh lososovitý je tedy poute marketingový tah. Mě ale moc chutná.

Úterý

Tak dnes mám mořské plody po čínsku

Ve středu večer rybí pomazánka.

čtvrteční oběd byl luxusní. Nevařila jsem já ale odborníci. Rýže se šafránem, mořský vlk a krevetky.

Páteční večeže - Pomazánka s tuňákem a mrkví

Sobotní oběd - Losor v krustě z celozrnného pečivaa, bylinek, brusinek a mandlí

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

16. 03. 2018 12:15
Ty si úplně vzorna
15. 03. 2018 20:13
Rybičky jsou skvěle připravené i vyfocené. Ryby v aspiku mám taky moc ráda.
15. 03. 2018 15:22
Tak tomu říkám rybí hody. :-) Já tedy mám ryby moooc ráda, ale zařazuji je tak 3 x týdně, aby se mi nepřejedly. Dnes jsme byli ve městě, tak jsem si koupila sledě v rosolu a zítra budou k večeři. (Nejvíc mám ráda právě ten rosol) :-)))
15. 03. 2018 08:12
Tak k tomu bych chtěla dojít, abych takhle konzumovala ryby jako ty !!!!
15. 03. 2018 06:48
Jed ti to moc dobře. To je zajímavá informace, to by mě nenapadlo, že barví pstruha karotenem. Díky!
15. 03. 2018 06:44
No si vzorna,prostě za mě máš 1
12. 03. 2018 18:09
to je lákačka a pro mne zajímavá informace, taky to růžové masíčko preferuji. Nikdy mne nenapadlo, že je to "chemická úprava" :-). Díky za info.
12. 03. 2018 17:58
Ty máš samé zajímavé recepty, tohle vypadá moc pěkně.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři